18/2/08

The day after...

Ο αέρας κόπασε, τα σύννεφα διαλύθηκαν και η Αθήνα κάνει επανεκτίμηση της κατάστασης.

Τα κανάλια ακλουθώντας πιστά την πολιτική της καταστροφολογίας συστήνουν να μην ξεμυτίσουμε από τα σπίτια μας. Έκτακτα μέτρα για τις πληγείσες περιοχές, και εντολή να παραμείνει κλειστό ...ότι μπορούσε να κλείσει (εννοείται ότι τα καφενεία και οι καφετέριες είναι παντός καιρού και δεν εμπίπτουν στα έκτακτα μέτρα...)

Και οι Έλληνες , ως συνειδητοποιημένοι πολίτες ακολουθούν πιστά τις οδηγίες:











Το, κατά κανόνα, μουντό και μίζερο δευτεριάτικο πρωινό μετατράπηκε σε ηλιόλουστη βόλτα και τα.... «πεζό 2» αντικατέστησαν στους δρόμους τα Renault, Mercedes κλπ που παρέμειναν ακινητοποιημένα στο ..πεζοδρόμιο!!







Δεν έλειψαν βέβαια οι εξαιρέσεις, που λανσάροντας νέα design στον εξωτερικό σχεδιασμό και διακόσμηση του αυτοκινήτου, διέσχισαν με μεγαλοπρέπεια και φινέτσα τους δρόμους της πρωτεύουσας...







Η ευπρόσδεκτη λιακάδα δεν άφησε ασυγκίνητους και τους τετράποδους κατοίκους αυτής της πόλης.

«Τα σίδερα είναι για τους λεβέντες» και ο λεβέντης της φωτογραφίας νιώθοντας απόλυτα ασφαλής πίσω από τα σίδερα της μάντρας, συνέχισε ακάθεκτος την καθημερινή του προσωπική περιποίηση, παρά τα χαμογελαστά πειράγματα των περαστικών..








Συμπληρώνοντας την εικόνα της αεικίνητης Αθήνας, οι πιο ...συνεπείς της πολίτες επέστρεψαν κανονικά στις καθημερινές τους δραστηριότητες...




Και η ζωή συνεχίζεται!


Δεν υπάρχουν σχόλια: